Tilaa nyt huonekalut kotiin helposti ja edullisesti. Verkkokauppa auki 24/7

Kiteen Huonekalutehdas

Kiteen huonekalutehdas on yksi Suomen suurimpia ja merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia. Yrityksellä on todella pitkät perinteet, ja sen juuret ulottuvat jo vuoteen 1920 Sortavalaan. 

Kiteellä tehdas on toiminut vuodesta 1945. Se on Kiteen vanhin teollisuusyritys ja ollut koko historiansa ajan perheomisteinen. Se on tuonut vakautta ja turvallisuutta niin työntekijöille kuin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Suunnittelu ja valmistus Kiteellä

Kalusteet myös suunnitellaan ja valmistetaan Kiteellä. Ne ovat aina tunnettu korkeasta laadusta ja aikaa kestävästä muotoilusta. Suomalainen design, ja käytännönläheisyys ovat Kiteen kalusteiden suunnittelun ja valmistuksen lähtökohta.

Massiivipuukalusteiden valmistus vaatii paljon käsityötä ja ammattitaitoa. Alansa ammattilaiset, ja uusin puuntyöstötekniikka takaavat upean lopputuloksen, jota kelpaa katsella ja käyttää vuodesta toiseen!

Parhaat materiaalit

Kiteen Huonekalutehtaan tuotteet valmistetaan vain parhaista materiaaleista. Pohjoisten metsien koivu jota tehdas käyttää, takaa laadukkaan, kauniin, ja pitkäikäisen lopputuloksen. 

Ekologisuus on tärkeää

Luonto ja sen hyvinvointi on valmistajalle tärkeää. Pitkäikäiset tuotteet on aina mahdollista myös kierrättää. Kaikki syntyvät hukkamateriaalit kierrätetään tuotannossa uudelleen.

Kalusteissa käytetään ainoastaan vesiohenteisia pintakäsittelyaineita, jotka täyttävät myös lasten lelujen vaatimukset ja standardit.

Seniori-kalustesarja

Kiteen seniorikalusteet ovat jo klassikoita. Ne ovat valmistettu tietenkin massiivikoivusta, ja suunniteltu nimenomaan seniori-ikäisille, ja muillekin jotka haluavat kotiinsa kotimaisia laadukkaita kalusteita. Sarjaan kuuluu mm; tuoli ja sänky, jotka ovat mitoitukseltaan hieman normaalia korkeampia, ja siten niihin on useimpien helpompi istua ja nousta kuin normaalikorkuisiin vastaaviin. 

Seniorisänkyyn on myös mahdollista saada lisävarusteina nousutuki, turvalaita ja moottoripohja, joiden avulla sängystä tulee täysimittainen ja laadukas hoivasänky!

Tilaa meiltä upeat kotimaiset Kiteen massiivikoivukalusteet!

Näytetään tuotteet 1-25 / 25

Lahjakortti